Allmänna villkor

Allmänt

Massimopizza erbjuder avhämtning av mat och dryck via internet till privatpersoner och företag i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du samtycke ha till ditt inköp från din vårdnadshavare. För köp där kunden är minderårig ansvarar vårdnadshavaren för köpet.

Beställning

Beställning kan endast göras via denna hemsidan, via telefon. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att ringa oss på tel 013-66277 eller via e-post. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske.

Betalning

Betalning sker med Swish & kort. Efter utförd betalning erhåller du ett kvitto på den e-postadress du angett vid beställning.

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms.

Eventuella fel

Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Produktbilder

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet
återges.

Hantering av personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Informationen du lämnar om dig själv används av oss och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Ångerrätt och avbokning

Mat för avhämning omfattas ej av distansavtalslagen och avbokning måste ske minst 24h före avtalad leverans för att återbetalning ska ske.

Reklamation

Vid fel på varan eller andra avvikelser från avtalet mellan oss har du rätt att reklamera varan. Dokumentera felet, om möjligt även med bild och återkom till oss så snart som möjligt.

Copyright

Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, logotyper, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara, tillhör coknajs eller våra leverantörer och är skyddat av´ svenska och internationella upphovsrättslagar.

Företagsuppgifter

Synpunkter
Följ oss

Välj din restaurang

Smak och kvalitet i fokus